Om OnlineMarketingSpecialist.dkoms-logo-facebook-cover-849x313

Online Marketing Specialist.dk (OMS)

Dette er et privat, ikke-kommercielt site, der giver råd og vejledning om emner og aspekter inden for Online Marketing. Her får du tips og tricks til, hvordan du kan forbedre din virksomheds digitale aftryk og få bedre succes med din online markedsføring.

Dette site er udviklet og styres af Henrik Thranum.

Om Henrik Thranum

Min passion er at skabe værdi for kunderne og lønsomhed for virksomheden. Med en lang karriere inden for marketing er jeg vant til at sætte kunden i centrum.  Jeg har +7 års erfaring med Online Marketing og +20 års marketingerfaring fra blandt andet Shell, Sony og Danske Bank.

Joberfaringen er suppleret med uddannelser i det digitale univers. Endte top-of-class på både det et-årige diplom studie i Digital Marketing fra International Advertising Association (IAA Diploma Digital Marketing) og top-of-class på det kortere akademistudie Online Marketing fra KEA (Bigum & Co).

Har din virksomhed brug for en kollega, der kan optimere den digitale markedsføring, så kontakt mig og hør hvad jeg kan gøre for din virksomhed. Foruden strategisk rådgivning om, hvordan din virksomhed får mere værdi ud af markedsføringen, får du samtidig en passioneret, digital, hands-on medarbejder, der følger alle opgaver sikkert i mål – inden for aftalt tid og budget. Henrik har stærke kompetencer inden for både Off- og Online Marketing.

Kontakt

Henrik Thranum
Telefon (+45) 21 77 66 55
Mail oms@onlinemarketingspecialist.dk

Henrik Thranum på LinkedIn.

Online Marketing Specialis in a box