Om OnlineMarketingSpecialist.dkoms-logo-facebook-cover-849x313

Online Marketing Specialist.dk (OMS)

Dette er et privat, ikke-kommercielt site, der giver råd og vejledning om emner og aspekter inden for Online Marketing. Her får du tips og tricks til, hvordan du kan forbedre din virksomheds digitale aftryk og få bedre succes med din online markedsføring.

Dette site er udviklet og styres af Henrik Thranum. Det et et privat, ikke-kommercielt site

NB! Denne hjemmeside opdateres ikke længere.

Om forfatteren og initiativtageren bag denne hjemmeside – Henrik Thranum

I 2015 lavede jeg denne hjemmeside for hjælpe andre til at optimere deres digitale performance. I dag er online marketing ikke længere mit primære erhverv og jeg anvender ikke tid på at opdatere hjemmesiden.

Min passion er at skabe værdi for kunderne og lønsomhed for virksomheden. Med en lang karriere inden for marketing er jeg vant til at sætte kunden i centrum.  Jeg har +7 års erfaring med Online Marketing og +20 års marketingerfaring fra blandt andet Shell, Sony og Danske Bank.

Joberfaringen er suppleret med uddannelser i det digitale univers. Endte top-of-class på både det et-årige diplom studie i Digital Marketing fra International Advertising Association (IAA Diploma Digital Marketing) og top-of-class på det kortere akademistudie Online Marketing fra KEA (Bigum & Co).

Henrik Thranum på LinkedIn.